سرخط خبرها
خبر خوش برای ورزش بانوان|حضور تیم بسکتبال دختران مشهد در لیگ

خبر خوش برای ورزش بانوان|حضور تیم بسکتبال دختران مشهد در لیگ

  • کد خبر: ۳۶۷۲۷۸
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
دختران مشهدی با حمایت باتسام مشهد قرار است فصل جذابی را در لیگ بسکتبال ایران داشته باشند و اولین‌بار پای بازیکن‌های خارجی بسکتبال را به تیم دختران مشهد باز کنند.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ روز جمعه در دیدار افتتاحیه لیگ‌برتر بسکتبال زنان ایران، نماینده مشهد برابر قهرمان فصل گذشته در تهران به میدان خواهد رفت. دختران مشهدی با حمایت باتسام مشهد قرار است فصل جذابی را پیش‌رو داشته باشند و اولین‌بار پای بازیکن‌های خارجی بسکتبال را به تیم دختران مشهد باز کنند.

بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های لیگ‌برتر بسکتبال بانوان به‌علت انصراف دقیقه‌نودی تیم اصفهان، با ۹تیم آغاز می‌شود. آخرین‌باری که خراسان‌رضوی در لیگ‌برتر نماینده داشت، به دو سال پیش برمی‌گردد و مشهد نیز چهارسال پیش در لیگ‌برتر حضور داشت. پس از کناره‌گیری تیم لیگ‌برتری نیشابور از حضور در مسابقات به‌دلیل مشکلات مالی و نبود اسپانسر، حالا دوباره خراسان‌رضوی در لیگ‌برتر نماینده خواهد داشت. در سال‌های گذشته نیز تیم‌هایی از خراسان‌رضوی در بخش بانوان به لیگ‌برتر صعود کرده‌اند، اما به‌دلیل مشکلات مالی سقوط کرده‌اند یا انصراف داده‌اند.

دیدار قهرمانان در افتتاحیه

در نخستین دیدار روز جمعه از ساعت۱۱ آکادمی بسکتبال سحر تهران که فصل گذشته جام قهرمانی را بالای سر برد، میزبان باتسام مشهد، قهرمان فصل گذشته لیگ‌یک، خواهد بود. تهرانی‌ها بیشترین تعداد تیم را در لیگ دارند و به همین دلیل در هفته اول هر چهار دیدار در تهران و سالن زنده‌یاد محمود مشحون برگزار خواهد شد. نکته ارزشمند و درخورتوجه لیگ بسکتبال زنان، پخش مستقیم بازی‌ها از طریق پلتفرم‌های مختلف است که باعث می‌شود این لیگ رونق ویژه‌ای پیدا کند.

در شروع مسیری دشوار

دختران باانگیزه تیم مشهد آخرین تمرین‌های خود پیش از شروع فصل را پشت‌سر می‌گذارند تا از روز جمعه وارد میدان نبرد سختی شوند؛ جایی که برخی تیم‌ها با بستن تیم‌های کهکشانی کار را برای حریفان سخت کرده‌اند، اما باتسام مشهد نیز می‌خواهد نمایش ویژه‌ای در این فصل داشته باشد و نماینده شایسته‌ای برای شهر مشهد باشد. بی‌شک در این راه باتسام به‌تنهایی نمی‌تواند پیش برود و حمایت دیگرنهاد‌ها از هیئت و اداره‌کل گرفته تا شهرداری مشهد باید کنار تیم بانوان این شهر باشد.

بازگشت سقا به لیگ‌برتر

سمانه سقا از ستاره‌های سابق بسکتبال مشهد است که در سال‌های اخیر در قامت مربی کنار تیم‌های مشهد بوده است. او سال۱۴۰۰ در لیگ‌برتر هدایت تیم مشهد را برعهده داشت و پارسال نیز به‌عنوان سرمربی در کنار باتسامی‌ها بود. او حالا به میدان سوپرلیگ برگشته است. او می‌گوید لیگ بسکتبال در دوسه سال اخیر به‌واسطه پخش مستقیم بازی‌ها از پلتفرم‌ها در فضای مجازی و حضور بازیکنان خارجی رشد ویژه‌ای داشته و کار برای تیم‌های حاضر در این میدان سخت شده است. سقا درباره تیمش در این فصل از مسابقات تصریح می‌کند: این تیم با توجه به بازیکنانی که قرار است تا دور برگشت به ما اضافه شوند، ترکیب خوبی است. از لحاظ فردی بازیکنان بسیار خوبی انتخاب شده‌اند و نیاز است که به هماهنگی تیمی نیز برسیم. زیرا زمان زیادی از حضور بازیکنان جدید در تمرینات نمی‌گذرد.

فرصت ویژه در گام نخست

سرمربی تیم مشهد درباره اولین بازی این فصل گفت: تیم سحر بازیکنان خارجی و ملی‌پوش در اختیار دارد و مدعی تکرار قهرمانی است، اما می‌توان به چشم قرعه‌ای خوب نیز به ماجرا نگاه کرد. زیرا فرصتی است که بتوانیم بدون استرس در اولین بازی به میدان برویم و خود را محک بزنیم و نقاط ضعف را بررسی کنیم. اما بازی‌های هفته دوم، سوم و چهارم بازی‌های مهمی برای ما هستند که نتیجه‌شان برای ما اهمیت زیادی دارد. سقا با اشاره به ترکیب سنی تیم باتسام مشهد افزود: کوچک‌ترین بازیکن ما متولد ۱۳۸۶ است که بازیکن کمتر از هجده‌سال محسوب می‌شود. بقیه بازیکنان نیز در حدود ۲۵سال هستند و بزرگ‌ترین بازیکن فکر می‌کنم متولد ۱۳۷۳ باشد.

کاپیتان باتسام: سخت‌ترین دوره لیگ‌برتر است

سحر رضازاده بسکتبالیست و مربی باتجربه مشهدی است که تاکنون هم تیم‌ها را در لیگ‌های مختلف هدایت کرده است و هم اینکه خودش در میدان رقابت به‌عنوان بازیکن به میدان می‌رود، اما او امسال در سوپرلیگ کاپیتان باتسام خواهد بود. رضازاده از سه سال پیش در کنار این تیم است؛ زمانی که با آکادمی خودش، روچیکا، در لیگ ۲ حضور داشتند و توانستند به لیگ‌یک صعود کنند. یک فصل هم به‌علت نبود حامی مالی نماینده بجنورد شدند، اما فصل پیش به مشهد بازگشتند و با پیداشدن حامی مالی.

بازیکن -مربی باتسام در لیگ‌یک شد و پس از صعود، حالا در سوپرلیگ کاپیتان خواهد بود. او درباره حضور نماینده مشهد در لیگ‌برتر می‌گوید: خدا را شکر می‌کنیم که با حمایت کامل باتسام و آقای ساکت از ورزش بانوان، این فرصت برای تیم مشهد ایجاد شد و می‌توانیم پس از چند سال به لیگ‌برتر بازگردیم.

بازیکن آمریکایی در مشهد

کاپیتان باتسام درباره بازیکنان این فصل از تیم مشهد اظهار کرد: ترکیب تیم تقریبا همان ترکیب پارسال است که با آن به لیگ‌برتر صعود کردیم. تقریبا شش نفر از بازیکن‌ها در ترکیب باقی مانده‌اند و یک بازیکن جدید از مشهد به تیم تزریق شده است. سه بازیکن غیربومی هم از شهر‌های شیراز، اصفهان و تهران جذب کرده‌ایم و کمتر از یک‌ماه است که در تمرینات تیم حاضر هستند. کاپیتان باتسام خبر خوبی نیز برای ورزش مشهد داشت و گفت: ما در شرف گرفتن بازیکن خارجی هستیم که می‌توان گفت نوعی تاریخ‌سازی در ورزش بانوان استان است. قول‌هایی به ما داده شد و درگیر فرایند جذب بازیکنان هستیم. وی ادامه داد: به‌دلیل مسیر زمان‌بر دریافت روادید و سفر به ایران، آنها به شروع لیگ نخواهند رسید، ولی شاید از هفته سوم به تیم اضافه شوند. با یک بازیکن آمریکایی و یک صربستانی مذاکره شده است.

تیم دختران شهر، نیازمند حمایت همه‌جانبه

رضازاده تصریح کرد: با توجه به اینکه هزینه‌های بازیکن خارجی زیاد است و هزینه‌های تیم نیز وجود دارد، وضعیت سخت است، اما تلاش می‌کنیم کمک‌هایی از شهرداری هم داشته باشیم و به تیم تزریق کنیم. امسال حضور در لیگ‌برتر کمی سخت‌تر است و نیاز بود کادر تیم قوی‌تر بسته شود. پارسال کادرفنی با سه نفر بسته شد، اما امسال یک کادر هفت‌نفره داریم و تیم حرفه‌ای‌تر بسته شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.